FINN PÅSKEEGGET OG BLI DEN LYKKELIGE VINNEREN!

Delta i konkurranse med Glitter og vinn en veske full av smykker, accessoarer og beauty!

Finn påskeegget som vi har gjemt i vår hjemmeside og du har sjansen å bli den lykkelige vinneren av en herlig, fargerik vår-veske, proppfull med smykker, håraccessoarer och skjønnhetsprodukter (til en verdi av 2000kr). For å delta i konkurransen oppgir du den webbadressen du fant påskeegget på, samt svaret på tiebreak-spørsmålet sammen med navn og e-postadresse i skjemaet. Når konkurransen er avsluttet utnevner vi fire stk vinnere. Vinnerne blir annonsert via e-post samt presenteres med navn på denne siden.

    • (Lim inn link)

Konkurranseregler

1.  For å kunne delta i konkurransen må du bo i Sverige, Norge, Danmark eller Finland.

2. Det er bare tillatt å sende inn ett konkurransebidrag per person. De opplysninger du skriver i forbindelse med konkurransen kommer til å brukes kun for å administrere konkurransen. Om du deltar i konkurransen godkjenner du at Glitter registrerer ditt navn og din e-postadresse for å kunne kontakte deg angående konkurransen. Angitte personopplysninger kommer ikke til å brukes i markedsføring eller for annet formål. For deltagere under 18 år kreves foreldres tilstand.

3. Vinnerne utnevnes av en konkurransejury. Vi utnevner fire stk vinnere hvor første til fjerde pris er en veske fylt med smykker, accessoarer og skjønnhetsprodukter.

4. Vinnerne kommer til å bli informerte via e-post samt presenterte på hjemmesiden. 

5. Gevinsten kan ikke byttes mot kontanter eller endres, med hensyn til innehold. Eventuell skatt betales av vinneren.