FORNØYDHETSGARANTI

Glitter tilbyr alltid 30 dagers åpent kjøp mot fremvisning av kvittering, med unntak av salgsprodukter (returrett på 14 dager gjelder for salgsprodukter i nettbutikken)

Vi jobber kontinuerlig for å forbedre kvaliteten på våre produkter. Dersom en vare blir ødelagt eller om du ikke er fornøyd med kjøpet, så bytter vi selvfølgelig eller gir deg pengene tilbake.

Hos Glitter setter vi pris på dine tilbakemeldinger og bruker dem til å forbedre oss.

PS. Du vet vel at vi kan hjelpe deg med å forlenge eller forkorte smykker, gjøre om øredobber til klips og mye mer?

KVALITET OCH MILJØ

Vi stiller høye krav til våre leverandører slik at du som kunde skal føle deg trygg når du kjøper Glitters produkter. Våre leverandører er forpliktet til å følge våre krav som om for eksempel nikkel, holdbarhet, funksjon, fargeektehet og fargesmitte for å nevne noe.

Glitter følger EUs regler i REACH-forskriften når det gjelder farlige og forbudte stoffer i våre produkter.

KVALITETSKONTROLL

I tillegg til at våre leverandører gjennomfører forskjellige tester så har vi våre egne kvalitetskontroller hvor vi tester produktene slik at de oppfyller kravene vi stiller til våre leverandører. Vi bruker blant annet røntgen til å sikre kvaliteten for produktene. Hvis du har spørsmål om kvalitetskontroll kan du gjerne ta kontakt med vår kvalitetsavdeling på [email protected]

ANIMALISKE PRODUKTER

Lær/skinn/mokka

Lær/skinn/mokka er dyrehud som behandles fra ku, gris, lam og geit. Skinnet er et biprodukt fra matindustrien.

Fjær

Vi bruker både kunstmateriale og ekte fjær. Ved bruk av ekte fjær kommer de ikke fra levende fugler, og først og fremst fra høns og ender.

SMYKKEPLEIE

Motesmykker holder seg fine lenger om de oppbevares på et tørt og mørkt sted, samt om man unngår at de kommer i kontakt med vann, parfyme, krem og hårspray. Gjør det til en vane å ta av deg ringene når du vasker hendene. La parfyme, hårspray og hudkrem tørke før du tar på deg smykkene dine.