Jobbe hos Glitter

Glitter er en av ledende motekjedene innen smykker og tilbehør i Nord-Europa. Mesteparten av oss jobber i en av våre ca. 165 butikker i Sverige, Norge, Danmark og Finland. På vårt servicekontor i Stockholm sentrum utføres funksjoner som innkjøp, markedsføring, e-com, IT, controlling, butikkledelse, etablering og HR. I Söderköping finner du vår lager-, logistikk- og økonomiadministrasjon. Har du lyst til å jobbe i et inspirerende miljø sammen med engasjerte, dyktige og spennende mennesker? Da må du ta en titt på våre ledige stillinger!

Ledige stillinger
Utvikling og karriere

Vi vil at våre medarbeidere skal vokse og utvikle seg med oss! Derfor satser vi mye på intern opplæring og gir våre medarbeidere muligheten til å tidlig påta seg et stort ansvar. Vi lytter, coacher og gir tilbakemeldinger hver dag, og så snart det er mulig internrekrutterer vi til våre ledige sjefsstillinger. Vi har mange gode historier om hvordan medarbeidere som startet som ekstrahjelper på bare noen få år har blitt fremgangsrike butikksjefer.

For å finne nye talenter og få nye ideer, og til og med dele vår kunnskap, har vi i tillegg ulike samarbeider med skoler. Hvert år tar vi inn LIA-lærlinger i både butikk og på kontor.

Likestilling og mangfold

Hos Glitter skal alle ha like muligheter og samme forutsetninger, uavhengig av kjønn, bakgrunn, tro, seksuell legning og funksjonshemming. Ved rekruttering jobber vi aktivt for at de skal være frie for diskriminering. Gjennom systematisk arbeid med internopplæring, sikkerhet, regelmessige medarbeidersamtaler og Glitters anonyme medarbeiderundersøkelse går vi ved jevne mellomrom gjennom vårt arbeidsmiljø på våre arbeidsplasser.

Når du søker på en ledig stilling

Når du søker på en ledig stilling hos oss får du et svar som takker for din søknad. Dersom du blir aktuell for intervju gir vi beskjed under søknadsperioden eller rett etterpå. Du må ha fylt 18 år for å kunne jobbe hos oss. Dersom du ikke finner en ledig stilling som passer til din profil kan du registrere deg for informasjon om våre ledige stillinger her.