We guide you to the perfect hairstyle!

TUTORIALS

8 varer
 1. Martine Lunde Ponytail
  Martine Lunde Ponytail

  Glitters glitrende favoritt, Martine Lunde, har testet Ponytail Tool og elsker den! Produktet finner du eksklusivt hos Glitter. Ønsker du også en voluminøs hestehale som Martine?

  Velg dine produkter nedenfor – Ponytail Tool finnes i to farger og størrelser. Frisyren tar deg kun et lite minutt å lage!

  Hvis mig

 2. Wavy hair crown
  Wavy hair crown

  Skap en fantastisk frisyre med volum ved hjelp av volumputer og et glitrende hårbånd! For å få ekstra volum anbefaler vi at du først tupperer håret på toppen og deretter legger til en av våre volumputer under som gir ekstra volum effekt. Alt du trenger å gjøre er å plassere favoritt hårbåndet ditt som vanlig og at du legger over små hårseksjoner om gangen for å dekke hårbåndet og voilà, frisyren er klar! Enklere enn det blir det ikke. Det beste med detnne frisyren er at du også kan velge å brette hele håret inn i hårbåndet for å få en helt annen frisyre som vil bli en superhit for festen, bryllupet eller ballet. Våre volumverktøy leveres i 2-pakninger i forskjellige størrelser, slik at du kan velge hvilket volum som passer deg best.

  Hvis mig

 3. Pinned up do
  Pinned up do

  Denne frisyren kan forestille seg at er avansert, men med vår trinnvise guide vil du se hvor enkelt det egentlig er! Med våre smarte volumputer levert i 2-pakninger i forskjellige størrelser får du litt mer volum til håret som du legger under overhåret og deretter samler i en hestehale. Det eneste du trenger å gjøre for å holde håret på plass, er å bruke våre hårnåler til å feste hårremsene fast til sidene. Vi har et bredt utvalg av hårnåler i forskjellige størrelser og farger for å passe håret ditt perfekt. Denne frisyren er rask og enkel å gjøre, slik at du enkelt kan krydre opp en kjedelig hverdag, hvis du vil ha frisyren litt mer sparkling, så tipser vi om vårt hårskimmer som du legger på håret ditt med en pumpe, den er tilgjengelig i to forskjellige farger. Nå er du klar for en fest!

  Hvis mig

 4. The perfect ponytail
  The perfect ponytail

  Piff opp din hestehale med vårt patenterte volumverktøy, som selvfølgelig også passer perfekt til andre oppsettninger og stylinger. Med noen få enkle trinn lager du enkelt en fyldig og stilig hestehale. Vår Ponytail tool er tilgjengelig i to forskjellige størrelser, en stor for ekstra tykt hår og en mindre for normalt tykt hår - så du kan garantert å finne din favoritt! På denne siden finner du inspirasjon for å skape store og fyldige hestehaler som både er fint til hverdag og fest. Endelig kan du glemme tupering av håret og skape en perfekt hestehale på et øyeblikk. For å kunne lage denne frisyren trenger du bare vårt hestehaleverktøy og en hårstrikk! Se vår steg for steg video lenger ned på siden.

  Hvis mig

 5. The French twist
  The French twist

  Lag en klassisk french twist frisyre som passer til alle årets fester og bryllup. Med hjelp av vår French Twist verktøy kan du lage frisyren med fire enkle steg. Put håret vertikalt inn i verktøyet (det skal se ut som en hestehale). Dra verktøyet ned til enden av hestehalen, og rull håret vertikalt inn til hodet. Bruk pinnen til å feste verktøyet, og frisyren din er på plass. La kreativiteten flyte og dekorer frisyren med en hårkam med strass eller utsmyk etter din personlige stil. All done – ready to party.

  Se vår steg for steg video lenger nede.

  Hvis mig

 6. Changing colours
  Changing colours

  Med en midlertidig hårfarge kan du enkelt lage et nytt utseende hver dag! På denne siden finner du inspirasjon om hvordan du lager liv i frisyren med vår midlertidige hårfarge. Glitters fargede hårspray er tilgjengelig i flere forskjellige farger og kommer i en smidig sprayflaske. Bare fantasien setter grenser! Hårfargene er enkle å vaske ut med en sjampo. Se under på vår trinnvise video hvordan du raskt og enkelt kan lage et trendy utseende med Glitters hårspray med farge. A new day is a new colour!

  Hvis mig

 7. The decorated updo
  The decorated updo

  Å lage en håroppsetning, en brudeoppsetning eller en fin festfrisyre må ikke være vanskelig. På denne siden finner du inspirasjon og instruksjoner om hvordan du enkelt lager et vakkert oppsett. Med vårt loop verktøy som kommer i to forskjellige størrelser og med hårklemmene kan du enkelt lage en dekorert håroppsetning. For å skape en mer festlig look med ekstra glamour, anbefaler vi at du velger et av våre glitrende hårbånd eller vår hårskimmer for din frisyre. Bli inspirert og lag en håroppsetning som passer deg med vår instruksjonsvideo nedenfor.

  Hvis mig

 8. Loop tool box tutorial
  Loop tool box tutorial

  Å lage en avansert frisyre har aldri vært enklere! Enten du vil ha en flette eller knute, finner du alt du trenger i vår Loop-tool tutorial. Den designede boksen med teksten ”Life´s too short to have boring hair” inneholder to loop-tool verktøy i to forskjellige størrelser, hårnål, silikonstrikker og inspirasjon for å skape ulike frisyrer som passer både for hverdag og fest. Med disse magiske hårproduktene kan du fikse frisyren med ett klikk! På denne siden finner du inspirasjon for seks forskjellige frisyrer og har mulighet til å handle egen Loop-tool boks.

  Hvis mig