Vi møtte frisørduoen Marre og Marcella fra populære kjendissalongen Bangs for å høre mer om teamfølelse, hvordan man får drømmehåret og det nye samarbeidet med Glitter som har resultert i den luksuriøse hårkolleksjonen Professional.

For omtrent ett år siden innledet toppfrisørene Marre og Marcella, som klipper et flertall av kjendiser i Sverige, sitt samarbeid med Glitter. Ambisjonen deres er høy: –Vi testet Glitters produkter og likte de kjempegodt. Vi ønsket å gjøre noe mer profesjonelt og eksklusivt for kundene, og har tatt frem og valgt ut Professional produkter som vi synes står i en klasse for seg selv. Produktene har god kvalitet og fordeler som vil hjelpe vanlige folk hjemme, i tillegg til frisører i bransjen, forklarer Marre engasjert. Serien Professional skal forbedre og forenkle hårrutinene hjemme. Alle kammene er dessuten laget i karbon, så de er antistatiske og veldig slitesterke. 

Paret fullfører hverandres setninger, og Marcella stryker mannen sin kjærlig på armen mens vi snakker. Det er ingen tvil om at disse to trives sammen. Marre og Marcella møttes akkurat som man ville trodd - på en salong! Det sa klikk med en gang, og alt har fallet på plass fra starten. Nå deler de salong, hjem, barn og drømmer. –Vi elsker å jobbe sammen. Det er jo det som er kjernen vår egentlig, at vi elsker å være sammen med hverandre. Vi satser på å være en duo, sier Marre. Hva er deres favoritter fra den nye Professional kolleksjonen? –Den store, runde Detangle Boar Brush, den elsker jeg! Børsten er så funksjonell og passer til alle typer hår. Den er veldig god å holde i, og den er også lett, sier Marre entusiastisk. –Og den grer ut håret på et annet vis enn andre børster gjør, og den gjør ikke vondt. Jeg kan kun børste med den nå, og jeg har prøvd mange ulike børster, fortsetter Marcella. Men hva med de av oss med et gjennomsnitt på 364 dårlige hårdager i året? Hva skal vi gjøre de tre korte minuttene vi har på badet om morgenen? –Børst håret bakover med en Detangle Boar Brush, og fest håret i en strikk. Sett deretter i en Volumizing Ponytail Tool. Det tar to korte minutter, men du får en fyldig og fresh hestehale som du også kunne gått ut på byen med. Børsten bruker man for å få frem glansen i håret. Enten håret er nyvasket eller ikke, så er det bra å få frem litt glans eller naturlig fett fra håret når man skal skape en fin hestehale. Med litt spray på toppen så er man klar, tipser Marre og Marcella, mens de snakker om hverandre. Kjærlighet, drømmehår og kreativitet. Tenk om alt i livet føltes like åpenbart, som for dette powerparet.

«Disse bølgeklemmene har godt hold, og etterlater ingen merker i håret. I tillegg ser de kule ut.»

«Nesten som en håndduk, men ikke like grov, og med høyere absorberingsevne – Håret føles mykere! Praktisk med en knapp, og man ser litt stilig ut mens man tørker håret.»

 

«En sterk og god klemme som seksjonerer perfekt!»

«Dette er en allsidig kam! Formen på taggene fanger opp håret perfekt, og kammen er veldig god for tupering.»

«Dette er et verktøy som former håret og bølger. Nålene er ribbede, og sitter godt hele dagen.»

 

 ALT INNEN HÅR 25%

Tilbudene gjelder til og med 17.4.2018 og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Kjendisfrisørene tipser