Delta i konkurransen om billetter til Emelie Janrells motevisning på FASHION WEEK i Stockholm 21/1 2018.

TOTAL VERDI CA. 20,000 KR. 

I prisen inngår billetter til motevisningen, reise, opphold og besøk i Glitter Lounge. Alt dette for 2 personer!KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

Vi hadde aldri drømt om å få så mange bidrag ... Takk for alle fine og personlige svar på konkurransen, vi har lest hvert eneste bidrag med omhu!

Den heldige vinneren heter Stephanie og kommer fra Norge! Her er hennes svar, som vi absolutt elsker:

Mitt største moteforbilde er Stacey McKenzie.

Grunnen til at hun er mitt forbilde er fordi hun ble fortalt av flere moter bransjer at hun ikke passet inn som modell. Etter en stund blir hun akseptert av et byrå, men så fort hun er med blir hun på en måte" mobbet" for å være annerledes. Hun slutter der og prøver en siste gang i New York, hvor hun igjen blir akseptert og etter det blir en High glamorøs Supermodell & runway Walker.

Altså grunnen til at Stayce er mitt moteforbilde er at hun ga ikke opp på drømmene sine, hun hadde mål og nå er hun motivasjoner speaker, TV-stjerne & supermodell.

Tilslutt mener jeg at jeg bør vinne fordi jeg har alltid vert interessert i mote, og jeg har alltid jobbet like hardt som Stacey, og jeg vil oppnå ting som henne. Hvis jeg hadde vunnet ville jeg markedsført dere i glitter på en god måte sånn at flere kunne opplevd dette sammen med meg.

Vi skulle ønske at alle sammen kunne vinne! Følg oss på Facebook og Instagram, og hold utkikk etter flere konkurranser. Vi elsker å avholde konkurranser - og en dag blir det akkurat din tur til å vinne!

Fortsett å glitre og å være den du er!

Klem fra Glitter