I LOVE SILVER SO MUCH

Therese Lindgren lanserer sin første smykkekolleksjon for Glitter og tar med sine følgere på reisen fra begynnelse til slutt. Smykkene i Sterling sølv er inspirert av Skandinavias dyr og natur, samt innslag av personlige symboler og tekst som Therese relaterer til.

-  Jeg elsker virkelig dette samarbeide med Glitter, ettersom jeg har 100% kreativ frihet og kan ta med mine følgere på reisen fra begynnelse til slutt.

Kolleksjonen består av anheng, halskjeder, armbånd, creoler, øredobber og ringer. Tanken med kolleksjonen er at man selv skal kunne velge sine favoritter og kombineresitt egne personlige "Therese-smykke" - variasjonen er uendelig! Man kan bruke ett eller flere anheng på sitt smykke, man kan også blande gull med sølv for en trendy kombinasjon.Alle smykkene laget av høy-kvalitets 925 Sterling Sølv eller forgylt sølv med et skinnende lager av 18 karat gull. Prisene for smykkene kommer til å ligge på mellom 109-249 kr. Kolleksjonen lanseres 2. maj 2018, i alle våre butikker og online.