Oppdag Zanzlöza Smycken, Aurie og Professional by Marre og Marcella på Glitter.no. Våre premiumvaremerker er rettet mot den motebevisste forbrukeren, som setter pris på produkter med høy kvalitet til gode priser.

Zanzlöza Smycken tilbyr motebevisste kunder unike og personlige smykker med en twist. I Zanzlözas smykkekolleksjon finner du blandt annet fargerike halskjederr, armbånd og øredobber med sørlig inspirasjon i eksklusive material.

Aurie er en unik kolleksjon av smykker og accessoarer som hyller skandinavisk minimalisme. I kolleksjonen finner du stilrene armbånd, fantastiske halskjeder og elegante ringer i tidløst design laget i unikt materiale som ekte sølv, gullbelegg og edelstein. Aurie tilbyr også elegante accessoarer, som veske og handsker i ekte lær samt skjerf i den mykeste kashmir.

Blant Glitters premiumvaremerker finner du også kolleksjonen med profesjonelle hårprodukter som er laget i samarbeid med kjendisfrisørene Marre og Marcella. Med unikt design og grundig utvalgt material, er produktene laget for å gi deg en salongfølelse hver dag. Med hårverktøy fra Professional-serien slipper du dårlige hårdager, og du kan enkelt gjøre fine frisyrer. Bruk bølgeklemmene for å lage herlige bølger i håret før festen, lag en håroppsatts med hårnåler som er skapt for å sitte hele dagen, eller børst håret med frisørenes favoritt, Detangle Boar Brush, som skånsomt grer ditt hår ut, og gjør det mykt og glansfult. Vi lover at du finner dine nye favoritter hos oss, uansett hårtype.

Shop smykker, accessoarer og hårprodukter fra våre premiumvaremerker online på Glitter.no!