Ansiktsmasker

Fra
kr 22,00
Ansiktsmaske - 7th heaven ansiktsmaske 

Cucumber peel-off 
En forfriskende og dyprengjørende
7th heaven ansiktsmaske beriket med velgjørende ingredienser av agurk og sitrus frukter som frisker opp og rengjør huden din. Fjerner smuts som tetter porene og gir huden en myk, frisk og ung følelse.

Blemis mud 
En fantastiks maske som inneholder aloe vera, rosmarin og trollhassel. Denne masken rengjør problemområder i ansiktet og resultatet er en ren og oppfrisket hud. Masken passer for alle hudtyper, men spesielt egnet for uren hud.

Charcoal mud mask
Dyprengjørende asniktsmaske 2 i 1. Utrolig leire maske som inneholder rensende og exfolierende naturlige stoffer, som valnøtt og karbon. Charcoal mud mask hjelper til med å asborbere overflødig olje og urenheter, mens valnøttene detoxer huden.

Charcoal pore strips
Rengjøring av porene på nesen med naturlig trekull. 3 stykker pore plaster som gjør huden glatt, fin og etterlater en fantastisk silkemyk hud. Inneholder naturlig kull som absorberer sebum, renser huden og fjerner hudormer. Inneholder også vulkansik aske som bidrar til å kvitte seg med døde hudceller. Passer for alle hudtyper, men spesielt for kombinert hud og fet hud.

Passion Peel-off
En ansiktsmaske fyllt med gunstige antioksidanter og vitamin C. Masken dyprenser porene i dypet og gir huden en naturlig beskyttelse. Inkluderer granateple, bringebær og lidenskapsblomst.
Varekode 316674

FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER 250 NOK

30 dagers åpent kjøp

Alltid gratis retur til våre butikker.

Smooth payments with Klarna!

Varekode 316674

FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER 250 NOK

30 dagers åpent kjøp

Alltid gratis retur til våre butikker.

Smooth payments with Klarna!

Vis lignende: